Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΕΡΓΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ


·         Έναρξη εργασιών ανοικοδόμησης Ιεραποστολικού Κέντρου στην Carama-Kinama στο Burundi με ιατρείο αντί- ΗΙV, αντί-Μαλάρια, Σχολεία.
·         Θεμελίωση και έναρξη εργασιών ανοικοδόμησης Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου στην Τσαράμα φροντίδα της «Αδελφότητος Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης.
·         Έναρξη χορήγησης αδειών ανεγέρσεως  Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας στο FijiEast Congo, συνδρομή ευσεβών κυριών από την Αθήνα.
·         Παραχώρηση από την τοπική αυτοδιοίκηση Bubanzas 10.000 τ.μ. στην περιοχή Buramatas για την ανοικοδόμηση Ιεραποστολικού Κέντρου. 
·         Θεμελίωση και έναρξη εργασιών ανοικοδόμησης Ιερού Ναού Αγίου Αλεξίου Ανθρώπου του Θεού στην Buramata-Burundi συνδρομή του ομωνύμου φιλανθρωπικού Οργανισμού.
·         Έναρξη διαδικασίας χορήγησης σχετικών αδειών ανοικοδόμησης Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων στην περιοχή Gisuru στα σύνορα με την Τανζανία, χορηγία ιατρών και άλλων χριστιανών από το Λαγονήσι Αττικής.
·         Έναρξη ανοικοδόμησης Δημοτικών Σχολείων στην Kamaniola-East Congo σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό IRS.
·         Μετατροπή υπάρχοντος κτηρίου σε Νοσοκομείο στην περιοχή της Gagaras- Burundi, συνδρομή του Ιεραποστολικού Συλλόγου «Γέφυρα Αγάπης» από την Κρήτη του Ιεραποστολικού Συλλόγου «Πρωτόκλητος» από την Πάτρα του κ. Φουναργιωτάκη εις μνήμην του υιού του και της συζύγου του, ο εξοπλισμός ο οποίος κατέφθασε είναι δωρεά ιατρών από την Ελλάδα και περιλαμβάνει X-Ray πλήρες, μαστογράφο τον μοναδικό στο Μπουρούντι, μικροβιολογικό εργαστήριο πλήρες, οδοντιατρείο πλήρες, γυναικολογικό εξοπλισμό, διάφορους υπέρηχους, αναισθησιολογική μονάδα.
·         Δύο χειροτονίες νέων κληρικών.
·         Τετρακόσιες πενήντα βαπτίσεις.
·         Τριάντα υποτροφίες σε μαθητές σπουδαστές και φοιτητές.
    Λειτουργία Σχολείων στο Ιεραποστολικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου Ουβίρας-Ανατολικό Κονγκό φοιτούν 450 μαθητές στα Δημοτικά και 150 στα Νηπιαγωγεία. Διανομή φαγητού στην προσφυγική περιοχή Γκαγκάρας στο Μπουρούντι. Διανομή φαγητού στις Αστυνομικές και Δικαστικές Φυλακές του Μπουρούντι. Συντήρηση αγάμων μητέρων. Υποτροφίες σε 30 μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές. Περίθαλψη απόρων. Παροχή Φαρμάκων. Διανομή τροφίμων σε 250 άτομα. Διανομή τετραδίων και γραφικής ύλης σε μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές.
·         Μία υποτροφία σε ιατρό για μετεκπαίδευση στην Ελλάδα προσφορά της Ακαδημίας Κλασικής Ομοιοπαθητικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου